HemingwayClub Roskilde Nyhedsbrev

Link til arkiv for Nyhedsbreve:

Nyhedsbrev nr. 10/24, årgang 5

Kære Hemingway Club medlem i Roskilde.

Onsdag den 1. maj 2024 besøgte tidligere minister Ove Hygum HC Roskilde under emnet ”Det politiske spil på Christiansborg”. Ove Hygum var arbejdsminister i Regeringen Poul Nyrup Rasmussen fra 23. marts 1998 til 27. november 2001. Forud for perioden som minister, var Ove Hygum en højt respekteret leder og formand i forskellige tillidserhverv. Det blev på alle måder en god oplevelse for de fremmødte medlemmer at få et indblik i det politiske spil på ”Højborgen”, leveret på en underholdende og inspirerende måde. Ingen tvivl om, at Ove Hygum har været dygtig til at håndtere det politiske håndværk, bl.a. med det gode rygstød fra mange tillidserhverv i den danske fagbevægelse. Det var interessant at høre Ove Hygums dele ud af sine mange synspunk-ter og oplevelser – og stille sig til rådighed for spørgsmål. Endnu engang tak til Ove Hygum for at give alle en rigtig god oplevelse.

Onsdag den 15. maj 2024 får HC Roskilde besøg af et meget stort og ungt talent indenfor racing. Der er tale om 15-årige Alba Hurup Larsen fra Roskilde. Coronakedsomheden i 2020 betød at Alba takkede ja til et tilbud om at køre lidt gokart. Siden har karrieren taget fart og i dag står Alba med rigtig gode chancer for at blive mønsterbryder og professionel racerkører. Det bliver spændende at møde Alba og få hele hendes historie omkring motorsporten. Måske bliver Alba Roskildes næste Formel 1 kører?

Der er stadig plads på Hemingway Clubs eget højskoleophold i efteråret med titlen ”Opdagelsesrejse for den modne mand.”  En rejse kun for medlemmer af Hemingway-klubberne. Opdagelsesrejsen løber fra mandag 21. til lørdag 26. oktober 2024 på Højskolen Marielyst på Falster. Oplæg udsendt sammen med forrige nyhedsbrev.

HUSK at når der betales med MobilePay så er det på 278523 til Hemingway Club Roskilde. Der er desværre fortsat flere som sender til andet nr. Det skal vi undgå.

Bedste hilsner – styregruppen